Био Растително Масло Карите (Ший)
/Butyrospermum Parkii/

Био Растително Масло Карите (Ший)

/Butyrospermum Parkii/
5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 отзив на клиенти )

4.90 лв.31.70 лв.

5.00 out of 5

Био растително масло от Карите (Ший). Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Butyrospermum Parkii/

Изчистване
000

Маслото от карите (ший) в продължение на векове е използвано в разкрасяващи процедури заради благотворното му влияние върху кожата. То овлажнява и подхранва кожата, особено в случаите, в които е била под въздействието на агресивни фактори на околната среда, които са довели до нейното изсушаване.
Маслото от карите (ший) е естествено богато на витамини А & Е, на есенциални мастни киселини, както и други витамини и минерали. В допълнение, се счита, че маслото от карите (ший) предлага съвсем ниска степен на защита от слънчевите UV лъчи. Може да се използва като хидратиращо средство преди и след излагане на слънце, за да съдейства за поддържането на здрава и сияйна кожа.
Нашето Био Масло от Карите (Ший) е преминало през процеси на физическо еко рафиниране, в резултат на които има по-светъл цвят и съвсем лек аромат, както и е по-стабилно. Тези му характеристики го правят по-приложимо за употреба в козметични формулировки.

Метод на получаване: Механично пресоване
Техника на рафиниране: Физическо еко рафиниране – демуколизация, избелване (посредством специални глини) и дезодорация
Колко бързо се абсорбира от кожата: Бавно
Аромат: Лек

хидратира и подхранва кожата, против стрии, засилва производството на калоген, омекотява кожата, естествена слънцезащита ( ниска степен), противовъзпалително, може да се ползва като балсам за устни, при масаж на тялото, за масажиране на скалпа, омекотява косата.

– Само за външна употреба
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта
– Да се съхранява на недостъпни за деца места

INCI: Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*

*Био Сертифицирани съставки

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
4 звезди
5 звезди 4
4 звезди 0
3 звезди 0
2 звезди 0
1 звезда 0

4 reviews for Био Растително Масло Карите (Ший)

/Butyrospermum Parkii/
  1. 5 out of 5

    Натали Много хубав продукт. Препоръчвам! Ще закупя отново!

  2. 5 out of 5

    Висококачествен продукт. Препоръчвам!

  3. 5 out of 5

    За втори път купувам от сайта и съм изключително доволен. Високо качество на продукта и бърза доставка!

  4. 5 out of 5

    Много добро качество. Ползвам го за балсам за брада и сапуни. Няма по-добро за цената си!

Add a review

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.