Био Масло Шипка
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Био Масло Шипка

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED
(5 клиентски отзива)

14.10 лв.167.10 лв.

Био растително масло от Шипка. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Rosa Canina/

Изчистване
000

БЪЛГАРСКО 100% органично USDA сертифицирано шипково масло.
Произведено директно от нас чрез студено пресоване на семената на диворастящи шипки  (Rosa Canina) от био сертифицирани райони на България.
Био Масло Шипка е великолепен хидратант за кожата и има високо ниво на абсорбция, прониква в сухата кожа почти незабавно и възстановява баланса на влажност на кожата, който често се нарушава от въздействията на околната среда. Био масло шипка е едно от най-добрите масла против бръчки и възстановяване на кожата. То подхранва, съживява кожата и действа срещу бръчките особено в зоната около очите. Помага при зараствания на белезите по кожата, особено тези в резултат на операция или изгаряния. Възстановява увредена и повяхнала кожа. Премахва белези и се грижи за кожата около очите. Помага при сухи или напукани устни.

хидратира кожата и я стяга, прониква в дълбочина, попива лесно, изглажда бръчките, поддържа нивото на мастни к-ни, заличава белези и стрии, запазва еластичността, против целулит; хидратира и подхранва косата и ноктите. Много подходящо е за масаж.

INCI: Rosa Canina (Rose Hip) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Reviews5 коментара

  1. Най- хубавото масло което съм ползвала. Попива идеално и оставя кожата мека, хидратирана и свежа.

  2. Превъзходно масло с наситен естествен оранжев цвят и аромат на шипки. Наистина попива много бързо, не оцветява кожата изобщо.

  3. Превъзходно сухо масло! Балансира много добре мазна кожа, изравнява тена и действа чудесно против кожни несъвършенства!

  4. Изключителен продукт! Прави кожата сияйна и мека. Препоръчвам!

  5. Наистина изключително добро масло. Впечатлена съм и вече съм пристрастена към него. Кожата ми се чувства отлично. Попива бързо, не мазнее, кожата ми е някак озарена и по-свежа.

Add a Review

Add a Review

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.