Био Масло Пшеничен зародиш
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Био Масло Пшеничен зародиш

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

14.10 лв.23.70 лв.

Био растително масло от Пшеничен зародиш. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Triticum Vulgare/

Изчистване
000

Био масло пшеничен зародиш се получава при студено пресоване на кълновете на растението Triticum Vulgare, без последващо рафиниране.  Био маслото пшеничен зародиш е изключително подхранващо за суха и застаряваща кожа. В състава на маслото влизат и зародишен лецетин, минерали, фитостероли, макро и микро елементи. От всички масла то е  едно от най-богатите на витамин Е. Витамина спомага за снабдяването на клетките с кислород и ги защитава от вредни вещества, забавя стареенето на кожата, а лецетина се грижи за нейната свежест и еластичност. Био масло пшеничен зародиш е подходящо за подхранване на кожата и особенно на зоната около очите. Маслото помага също така и при напукани  устни. Предпазва от образуване на стрии и отпускане на кожата по време на бременност. При цъфтеж на косата е подходящо да се втрива в краищата и.  Използва се като базово масло за стабилизиране на етерични масла, като ги прави по-трайни.

Заглажда фините бръчки; почиства и успокоява раздразнения по кожата; премахва възпалението – включително акне и черни точки; премахва старчески петна и лунички; използва се при изгаряния; Хидратира и подхранва косата; антиоксидант.

– Произход: Индия
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !

INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ Био Масло Пшеничен зародиш

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.