Био масло Саша Инчи (Инка Инчи)
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Био масло Саша Инчи (Инка Инчи)

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

12.50 лв.21.70 лв.

Био растително масло студено пресовано от сача инчи. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/ Plukenetia Volubilis L /

Изчистване
000

Plukenetia Volubilis L

Маслото от саша инчи е познато като едно от маслата с най-високо съдържание на полиненаситени мастни киселини ( омега 3 и омега 9) и на витамин Е. Благодарение на уникалната комбинация от съдържими компоненти, маслото е отличен хидратант, а същевременно е използвано за подобряване баланса на мастната секреция и за подхранване на кожата и косата. Богато на антиоксиданти, това масло с приятен леко сладникав аромат не само може да съдейства за по-здрава коса, но също така да успокои и подхрани чувствителна, раздразнена или акнеична кожа. Кожата поема маслото относително бързо, а то от своя страна ѝ осигурява дълготрайно овлажняване, както и омекотяване вида на фините линии и бръчки.

Метод на получаване: Студено пресоване

Рафиниран ли е продуктът: Не

Колко бързо се абсорбира от кожата: Средно

Аромат: лек

Може да се използва в козметични формули или самостоятелно. Подходящо за всеки тип кожа.

Подходяща съставка в продукти за грижа за кожата на лицето, масажни масла, сапуни, продукти за грижа за тялото и косата.

Приложение върху кожата – нанасяте няколко капки ежедневно или колкото пъти е необходимо върху цялото лице – самостоятелно или след използване на продукт на водна основа. Не използвайте върху наранена кожа.

Приложение върху косата – сложете няколко капки върху пръстите на ръцете, разтъркайте и нанесете по дължините на косата, за да я подхраните и да ѝ придадете допълнителен блясък.

Произход: Перу

Употреба:
– Само за външна употреба.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място. Дръжте далеч от пряка слънчева светлина и от топлинни източници. Ако температурите са много високи през летните месеци, може да се съхранява в хладилник. Имайте предвид, че е необходимо да извадите от хладилника 12 часа преди употреба, за да може маслото да се адаптира към температурата на помещението.

INCI: Plukenetia Volubilis L (Sacha Inchi) Seed Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Customers' review

5 звезди 0
4 звезди 0
3 звезди 0
2 звезди 0
1 звезда 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ Био масло Саша Инчи (Инка Инчи)

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED