Био Масло Лешник

Био Масло Лешник

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 отзив на клиенти )

12.60 лв.20.75 лв.

5.00 out of 5

Био растително масло от Лешник. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Corylus Avellana/

Изчистване
000

Био масло лешник се добива от ядката на растението Corylus Avellana чрез студено пресоване. За да бъде добито 1 литър масло са нужни около 2,5кг лешникови ядки. Маслото е със бистър до златисто – жълт цвят. Био масло лешник се абсорбира много бързо от кожата, като навлиза дълбоко в клетката. Помага за стягането и хидратирането на кожата. Био масло лешник има слънцезащитни свойства, поради което не е случайно, че присъства в повечето слънцезащитни продукти. Има универсални свойства и може да бъде използвано при всеки тип кожа. Био масло лешник има ползи не само за кожата, но и за косата. Био масло лешник се справя успешно със сплетените краища на косата, нужно е просто да нанесете малко масло в краищата на косъма. Маслото запазва цвета на боядисаната коса. Козметичните производители го използват в продукти за грижа за коса.

хидратира кожата, прави я еластична, антиоксидант, антибактериално действие, запазва цвета на косата, има естествен слънцезащитен (УВ) филтър

– Произход: Индия
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !

INCI: Corylus Avellana (Hazelnut) Oil*

* Био Сертифицирани съставки

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
2 звезди
5 звезди 2
4 звезди 0
3 звезди 0
2 звезди 0
1 звезда 0

2 reviews for Био Масло Лешник

  1. 5 out of 5

    Много нежно и "леко" масло, което бързо попива. Много добре действа на кожата и на косата!

  2. 5 out of 5

    Изключително масло за чувствителна и дехидратирана кожа от смесен тип!

Add a review

Да не се използва от хора с индивидуална непоносимост към маслото.