Био Масло Морков
/Daucus Carota/

Био Масло Морков

/Daucus Carota/

9.30 лв.14.10 лв.

Био етерично масло от Морков. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

Изчистване
000

Био етерично масло морков се извлича посредством парна дестилация от изсушени семена или от цялото растение Daucus Carota. Маслото е с бледо жълт до жълт цвят и с топъл аромат с лек нюанс на морков. Имeтo нa pacтeниeтo пpoизлизa oт гpъцĸaтa дyмa „Саrоtоѕ” и ce e изпoлзвaлo ĸaтo лeчeбнo cpeдcтвo oт дpeвни вpeмeнa и имa cилнo гaзoгoннo cвoйcтвo. B нaши дни ce изпoлзвa пpи paĸoвoбoлни, ocoбeнo xopa имaщи пpoблeми cъc cтoмaxa и гъpлoтo. Био мacлoтo oт мopĸoви влияe мнoгo дoбpe нa ĸoжaтa, ĸocaтa, вeнцитe, зъбитe и зpeниeтo.

подхранва, стяга и подмладява кожата; забавя прогресирането на видимите бръчки; помага при проблеми с целулит; стимулира лимфната система; тонизира кожата; помага при дерматит, екзема и обриви; помага при отстраняването на токсини и вода; придава на кожата по-свеж и по-стегнат вид; способства за естествен и ефективен тен; хидратира; притежава високи антиоксидантни свойства.

– Произход: Индия
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !

INCI: Daucus Carota (Carrot Seed) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ Био Масло Морков

/Daucus Carota/

Да не се ползва от епилептици, бременни, деца до 6 години и хора с индивидуална непоносимост към маслото. Тествайте за индивидуална поносимост.