Био Масло Каранджа
СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Био Масло Каранджа

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

10.10 лв.15.60 лв.

Био растително масло от Каранджа. Сертифициран Био продукт по USDA NOP от Ceres GmbH.

/Pongamia Glabra/

Изчистване
000

Био масло каранжа се добива чрез  студено пресоване на семената на дървото Pongamia Glabra (Karanja). Цвета му е бледо жълт  до жълт. Био масло каранжа има силно почистващо и антисептично действие върху кожата. Има добър ефект при третиране на екземи, псориазис, акне,пърхот, както и при отворени рани. Био масло каранджа е известно със свойството си да премахва бързо и ефективно зачервявания по кожата. Едно от най -разпространените му приложения е в земеделието, където се използва като естествен инсектицид и анти паразитно средство.

Антисептично, заздравяващо, почистващо, противопаразитно, инсектицид.

– Произход: Индия
– Само за външна употреба.
– Съхранение при температура от 15°C до 25°C .
– Да не се излага на пряка слънчева светлина или в близост до топлинни източници.
– Да не се употребява при алергия към някоя от съставките !
– Преди употреба да се направи тест за чувствителност !
– При поява на обрив или зачервяване – спрете употребата на продукта !
– Да се съхранява на недостъпни за деца места !

INCI: Pongamia Glabra (Karanja) Oil*

*Био Сертифицирани съставки

Reviews(0)

There are no reviews yet.

Add a Review

Be the first to review “ Био Масло Каранджа

СТУДЕНО ПРЕСОВАНО / COLD PRESSED

Тествайте за индивидуална поносимост.