Промоция “Св. Валентин”

С участието си в настоящата промоция посетителите на сайта приемат и се съгласяват със следващите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

 1. Обща информация:
 • Промоцията е валидна от 12.02.2021г. (петък) до 14.02.2021г. (неделя) вкл. за поръчки, направени в онлайн магазин www.alteyaorganics.bg, alteya.bg
 • Организатор на промоцията е „Алтея Органикс“ ООД. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.
 • Всички поръчки, направени в периода на промоцията, ще бъдат обработени и изпратени до 3 работни дни.
 • Поради очакван голям обем от пратки, куриерските компании предупреждават, че е възможно забавяне в доставките спрямо официално обявените им срокове.
 • Промоцията важи до изчерпване на количествата.
 1. Намаления:
 • – 20 % на всички продукти (с изключение на продуктите от следните категории на сайта: „Розово масло“, „Опаковки и Аксесоари“, Лайф Стайл Продукти“ )

III. Подаръци

 • За всяка поръчка на стойност над 50 лв. – подарък – „Био Розова Вода – Роза Сентифолия 250 мл PVC Спрей“

 

По време на настоящата промоция е валидна стандартната цена за доставка:

 • За поръчки на стойност от 0 до 49,99 лв. – 3.50 лв.
 • За поръчки на стойност над 49,99 лв. – безплатна доставка

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Speedy.

Ако предпочитате куриерска фирма Еконт, молим изрично да упоменете това в „Забележка“ към поръчката си. Във формата за „Адрес“, отбележете доставка „до врата“ и там попълнете адреса за доставка – съответно личен , служебен или адрес на офис на Еконт.

Добавянето на подарък се извършва автоматично от системата при достигане на сумата на поръчката от 50 лв.

Независимо от стойността на поръчката, към една поръчка (>50лв),  се полага само 1 брой подарък.

Всички подаръци ще бъдат изпратени заедно със съответните поръчки.

По време на настоящата промоционална кампания за намалените артикули не могат да бъдат използвани купони, промокодове и други, които биха генерирали допълнителни отстъпки извън вече заложената в условията на промоцията.

По време на промоционалната кампания не могат да се извършват корекции на вече постъпили поръчки ( като добавяне или премахване на артикули).