Промоционална кампания “1 Юни“

С участието си в промоцията „1 юни“ посетителите на сайта приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

  1. Обща информация:
  • Организатор на промоцията е Алтея Органикс ООД.
  • Промоцията „1 юни“ е валидна от 09:00ч на 01.06.2019г. (Събота) до 09:00ч на 03.06.2019г. (Понеделник) за поръчки, направени в онлайн магазин www.alteyaorganics.bg , за продукти от категорията Mom&Baby. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.
  • Всички поръчки, направени в периода на промоцията, ще бъдат обработени и изпратени до 3 работни дни от заявяването им.
  • Промоцията важи до изчерпване на количествата.
  1. Намаления и подаръци:
  • -20% за всички продукти от категорията Mom&Baby;
  • При покупка на стойност 20 лв. или повече на продукти от категорията Mom&Baby – подарък – Био сапун за деца и бебета 30мл. Молим, добавете ръчно подаръка към Вашата количка.

По време на промоционалната кампания „1 юни“ не могат да бъдат използвани купони, промокодове и други, които биха генерирали допълнителни отстъпки и подаръци извън вече заложените в условията на промоцията.

По време на промоционалната кампания „1 юни“ са валидни стандартните ценови условия за доставка, съответно за Регистрирани и Нерегистрирани потребители.

Поръчките се изпращат с куриерска фирма ИнТайм. Ако предпочитате доставката да бъде извършена от други куриерска фирма (Спиди, Еконт ), моля отбележете го в поръчката си.

Подаръците ще бъдат изпратени заедно със съответните поръчки.