Промоция “Красива Коса”

С участието си в настоящата промоция посетителите на сайта приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

  1. Обща информация:

Организатор на промоцията е Алтея Органикс ООД.

  • Промоцията е валидна от 01.07.2020г. (сряда) до 12.07.2020г. вкл. (неделя) за поръчки на шампоани и балсами за коса, направени в онлайн магазин alteyaorganics.bg. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.
  • Всички поръчки, направени в периода на промоцията, ще бъдат обработени и изпратени до 3 работни дни от заявяването им.
  • Промоцията важи до изчерпване на количествата.

 

  1. Намаления
  • -25% на на всички шампоани и балсами за коса

По време на промоцията за шампоаните и балсамите за коса не могат да бъдат използвани промокодове, които биха начислили допълнителна отстъпка извън вече заложената в условията на промоцията.

По време на промоцията са валидни стандартните ценови условия за доставка. Съответно – за поръчки на стойност до 49,99 лв – 3,50 лв. за доставка; за поръчки на стойност над 49,99 лв. доставката е безплатна за клиента.

Поръчките се изпращат с куриерска фирма Спиди. Доставката е до 24 часа след изпращане на пратката от наша страна, като от Спиди предупреждават, че предвид увеличения обем пратки във връзка с COVID-19 е възможно допълнително забавяне.