“Заличете следите на времето”

С участието си в промоцията „Заличете следите на времето“ посетителите на сайта приемат и се съгласяват с настоящите правила за участие, както и с актуалните Общи условия:

I. Обща информация:

Организатор на промоцията е Алтея Органикс ООД.

  • Промоцията е валидна от 09:00ч на 03.09.2019г. (вторник) до 09:00ч на 06.09.2019г. (петък) за поръчки на продукт Био Регенериращ Суперсерум Био Дамасцена, направени в онлайн магазин alteyaorganics.bg. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на промоцията, публикувайки информиращо съобщение в онлайн магазина.
  • Всички поръчки, направени в периода на промоцията, ще бъдат обработени и изпратени до 3 работни дни от заявяването им.
  • Промоцията важи до изчерпване на количествата.

II. Намаления

  • -20% на на продукт Био Регенериращ Суперсерум Био Дамасцена

По време на промоцията за продукта Био Регенериращ Суперсерум Био Дамасцена не могат да бъдат използвани купони и промокодове, който биха начислили допълнителна отстъпка извън вече заложената в условията на промоцията.

По време на промоцията „Заличете следите на времето“ са валидни стандартните ценови условия за доставка – съответно за Регистрирани и Нерегистрирани потребители.

Поръчките се изпращат с куриерска фирма ИнТайм. Ако предпочитате доставката да бъде извършена от други куриерска фирма (Спиди, Еконт ), трябва да отбележите това в поръчката си.